Selektor fudbalske reprezentacije Poljske Adam Navalka rekao je danas da njegova ekipa mora da obrati pažnju na ceo tim Portugala, ne samo na Kristijana Ronalda, ukoliko želi da pobedi u utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva.

-Fudbal je timski sport. Nema tima u kojem jedan igrač može da odluči ishod utakmice. Mislim da Portugal ima dobar tim i zato moramo da vodimo računa o celom timu, a ne samo o Ronaldu, ako želimo da pobedimo sutra – rekao je Navalka.

Fudbaleri Poljske i Portugala igraju sutra prvu utakmicu četvrfinala evropskog prvenstva. Meč je na programu od 21.00 u Marseju.

Povezana vest:  Maradona otima Drogbu Kinezima

-Portugal je veoma opasan protivnik sa velikim potencijalom. Imaju igrače najvišeg nivoa, zvezde… Ne želim čak ni da pominjem Kristijana Ronalda – rekao je Navalka.

-Za nas je svaki meč novi izazov. Moji igrači su već postigli mnogo, ali su i dalje motivisani. Žele da igraju sve bolje i bolje i to mene kao trenera čini veoma srećnim. Puni smo vere i optimizma pred sutrašnji meč – dodao je selektor Poljske.

Povezana vest:  Pobede Spartaka i Javora, poraz Borca

Navalka je pozvao i sudije da zaštite napadača njegove ekipe Roberta Levandovskog istakavši da je „bio na udaru“ protivničkih igrača više nego bilo koji drugi fudbaler na šampionatu.