jagodina pressDodić: Zaslužena pobeda

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je večeras da je njegova ekipa sasvim zasluženo savladala Donji Srem, ali da je bilo teže nego što izgleda po rezultatu.
-Znali smo da ekipa Donjeg Srema teško prima golove. Ova pobeda od 2:0 je zaista lepa i prva tri boda. Međutim, ni malo lako nismo došli do te pobede, a možda bi po rezultatu to neko pomislio – rekao je Dodić.
Fudbaleri Jagodine pobedili su večeras na svom terenu ekipu Donjeg Srema sa 2:0 (1:0) u Trećem kolu Super lige Srbije. Ovom pobedom fudbaleri Jagodine osvojili su prve bodove u novoj sezoni domaćeg šampionata.
-Taj pritisak koji smo imali zbog dva neuspeha, osetio se u pojedinim fazama naše igre. Odlično su igrači ušli u meč, ‘visio’ je gol i onda kada je taj pritisak opao došlo je vođstvo sasvim zasluženo – rekao je Dodić.
On je dodao da je Donji Srem pokazao da je izuzetno opasan u kontrama i polukontrama, da su pretili i da su imali svoje šanse.
-Naša pobeda je ipak sasvim zaslužena i čestitam svim akterima meča zbog sadržajne utakmice. Mojim igračima čestitam prvu pobedu sa željom da na svakoj utakmici daju maksimum i da uđemo u seriju dobrih rezultata – kazao je trener Jagodine.
Trener Donjeg Srema Ljubomir Ristovski rekao je da je Jagodina zaslužila pobedu, ali da je uz malo sreće njegova ekipa mogla do povoljnijeg rezultata.
-Utakmica je bila više nego dobra. Jagodina je bolje ušla u utakmicu i u prvih 15 minuta dominirala. Nakon toga smo mi uspostavili inicijativu. U tom periodu smo dobili gol i do poluvremena smo mogli da izjednačimo – kazao je Ristovski.
-U drugom poluvremenu Jagodina se orijentisala na polukontru i kontru. Imali smo i mi svoje šanse. Na kraju ne mogu da budem zadovoljan rezultatom iako je pobeda Jagodine zaslužena. Uz malo više sreće mogli smo da dođemo do povoljnijeg rezultata – dodao je Ristovski.

Povezana vest:  MUP: Privedeno 107 navijača, uglavnom partizanovci