Milošević traži od FSS tumačenje poslovnika i statuta

savo_milosevic_fudbalKandidat za predsednika fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević zatražio je od Komisije za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije tumačenje statuta i poslovnika za izbor prvog čoveka tog kluba.

-Uputio sam ovo pismo na pravo mesto. Nadam se da će mi se hitno odgovoriti i da ono neće završiti u fioci. Po svemu sudeći, imajući u vidu da je skupština koja je promenjena, imala mandat do februara 2010. godine, sadašnja skupština je, izgleda nelegitimna. Nadam se da ću već danas dobiti odgovor, jer i ja želim da znam da li imam legitimitet – navodi se u pisanoj izjavi Miloševića koja je dostavljena medijima.

Povezana vest:  Bogićević: Pobeda je imperativ

On je u pismu istakao da je starom sazivu skupštine mandat trebalo da traje do februara 2010. godine i naveo da je nedavna „izmena članova skupštine urađena protivno statutu i poslovniku kako bi se eliminisali delegati koji nisu za sadašnje rukovodstvo“.

FK Partizan je prošle nedelje na dva radna Zbora imenovao kompletno novi sastav skupštine, koja će 21. decembra birati novog predsednika.

Povezana vest:  Jagodini i Radu ukinuta zabrana registracije novih igrača

Protivkandidat Miloševiću, koji je na Zboru imenovan za člana skupštine, biće aktuelni predsednik kluba Dragan Đurić.