Fudbalski klub Crvena zvezda više je nego zadovoljan uslovima u Termama Čatež, odakle je počeo put ka plasmanu u Ligu šampiona.

-Samo mogu da zahvalim vlasnicima Termi Čatež koji su nam obezbedili izvanredne uslove. Ovde imamo dobar spa centar, teren je blizu hotela. Nadam se da ćemo iskoristiti moć tih termalnih izvora, napraviti iznenadjenje i plasirati se u Ligu šampiona – rekao je trener Zvezde Miodrag Božović novinarima u Termama Čatež.

Povezana vest:  Bekenbauer pristao da sarađuje sa FIFA

Zvezda se četvrtu godinu uzastopno sprema u Termama Čatež.

Crveno-beli su ove godine u Sloveniji od 27. juna, gde će boraviti do 9. jula kada će se vratiti u Beograd. Put ka Ligi šampiona počeće 12. jula, kada će Zvezda gostovati Valeti ili Toršavnu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija.

Savetnica uprave za marketing Termi Čatež Alenka Mokrovič Pogačar poželela je Zvezdi sreću.

Povezana vest:  Ben: Danas je bio moj dan

-Svakako ćemo se potruditi i dati ekipi svu potrebnu energiju, preneti moć zdravih termalnih voda, da i ovaj put posle odlaska iz Termi Čatež odigraju briljantne utakmice i povedu klub u Evropu, gde i zaslužuju da budu – kazala je Alenka Mokrovič Pogačar.

Prošle godine je Zvezda otvorila fudbalski teren nadomak hotela, na kojem i sada svakodnevno trenira tokom priprema. Terme Čatež su ove godine spremile mogućnost korišćenja dodatnog terena za „suve“ treninge.

Povezana vest:  Repka: Odluka polovinom novembra

Za odigravanje utakmica u slučaju zauzetog terena, Terme Čatež saradjuju i sa Zavodom za sport Brežice, ali i sa fudbalskim klubom Krško koji ustupa i svoje terene.

Ove godine je saradnja nadogradjena, pa će u Termama Čatež od 16. do 23. jula biti organizovan juniorski kamp Crvene zvezde.