Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je večerašnja utakmica sa Valetom pokazala da njegova ekipa svakom duelu mora maksimalno ozbiljno da pristupi.

-Potvrdilo se ono o čemu pričam sve vreme, da nema lakih protivnika i unapred dobijenih utakmica. Valeta je pokazala da mora da se vrlo ozbiljno prilazi svakoj utakmici. Mislim da moramo bolje, i biće bolje – rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je i kao domaćin u Beogradu pobedila Valetu sa 2:1 i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će joj protivnik biti Ludogorec.

Povezana vest:  Berluskoniju ponuđen stari posao - pevača

Božović je naveo da ga ništa ne brine posle utakmice sa Valetom.

-Nisam nikom obećao Ligu šampiona, tako da se uopšte ne nerviram. Radimo, ima mnogo novih igrača. Ovo nam je druga zajednička utakmica. Svi igraju fudbal – kazao je Božović.

Božović je rekao da još nije razmišljao o narednom rivalu u kvalifikacijama.

-Verovatno će protiv Ludogoreca biti promena, drugačije nego sad. Treba da pogledam kako su igrali, pa ćemo videti – rekao je on.

Povezana vest:  PSŽ odneo bodove sa Korzike

Kada je reč o revanšu protiv Valete, trener crveno-belih je kazao da je ekipa sa Malte dobro vođena i da će se tek čuti za nju.

-Primili smo gol veoma rano iako smo fizički bili superiorniji. Desila se greška koja nas je psihološki poremetila i teško smo se vratili u utakmicu, ali smo imali sreće da Donald postigne lep gol, a potom i Katai. U ovom momentu je najvažnije da smo pobedili, napravili dobar rezultat i da idemo dalje – kazao je Božović.

Govoreći o igri strelca pobedničkog gola Aleksandra Kataija, Božović je rekao da je zadovoljan njegovim nastupom.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Riberi: Svi smo videli mogućnosti Bazela

-Što se mene tiče, uradio je ono što je do njega, dao je gol, bio opasan. Odigrao je onako kako treba. Igraće bolje kad bude bio spremniji, ali ja sam zadovoljan – dodao je on.

Božović je govorio o situaciji kod primljenog gola, za šta je rekao da su se Zoran Rendulić i Tomas Fibel sudarili, ali da se takve stvari dešavaju.

Zvezda će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija gostovati Ludogorecu sledeće nedelje.