Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović, posle remija protiv Ludogoreca u Razgradu 2:2, rekao je da još ništa nije gotovo, da su šanse i dalje 50:50, ali da je njegov tim teško pobediti pred 40 ili 50.000 navijača na Marakani.

-Teška utakmica, kao što smo i očekivali jer je Ludogorec izvanredna ekipa.U prvom poluvremenu nismo uspeli da napravimo nista, ali nismo navikjli da igramo na ovako brzoj podlozi i trebalo nam je vremena da se oslobodimo. U drugom poluvremenu bilo je malo bolje, napravili smo par šansi, dali dva gola i šteta je što smo naivno primili drugi gol – izjavio je Božović na konferenciji za medije.

On je otkrio šta je igračima rekao na poluvremenu.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica osmog kola i tabela

-U poluvremenur sam rekao sam igračima da počnemo da igramo, da nam pas ne ide, da se ne plašim da izgubimo, ali da je bolje da nešto probamo.

Prema njegovim rečima, i u revanšu će se voditi velika borba.

-Sigurno nas čeka velika borba, ali nas na Marakani nije lako pobediti. Očekujem da posle ovog rezultata bude 40-50 000 ljudi na Marakani.
Na pitanje, da li je na kraju zadovoljan rezultatom Božović je priznao:

Povezana vest:  Borussia Dortmund možda na vrhu Bundeslige nakon 2624 dana!

-Kod 1:0 bio bih zadovoljan,ali kada smo poveli 2:1, trebalo je da izdržimo do kraja. Žao mi je zbog drugog gola. Bolje da su nam ga dali iz nekoig udarca, nego tako naivno – zaključio ej Božović i dodao da je od Kataija očekivao dobru igru, kao i da Gelor Kanga može još bolje.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan sa 5:1 pobedio Borac iz Čačka