Fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču sa Radnikom prekinuti seriju loših rezultata.

-Iskreno, ne znam mnogo o njima. Gledali smo juče video analizu i utisak je da je reč o dobrom timu i da će biti teška utakmica. Surdulica je prošli meč odigrala nerešeno, mislim da će ovde pokušati da igra fudbal i tome se nadam, obzirom na to da većina timova ovde igra prilično defanzivno i povučeno. Spremni smo za taj susret i nadam se da ćemo prekinuti niz loših rezultata – rekao je Mandić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Real ubedljivo pobedio Levante

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 20.00 dočekuju Radnik iz Surdulice u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

Ekipa s Banovog brda je na otvaranju nove sezone u domaćem šampionatu izgubila u Nišu od Radničkog sa 1:2, a pre toga je eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Mislim da smo igrali dobro protiv Niša, imali smo sve u svojim rukama i na kraju smo ipak ispustili dobar rezultat. Imao sam dve šanse da postignem dva gola, nisam u tome uspeo, tako da se nadam da ću u narednim utakmicama, ako dobijem šansu, popraviti utisak. Svakako da ću dati sve od sebe – kazao je Mandić.

Povezana vest:  AS: Del Boske u aprilu odbio Junajted

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak naveo je da se nada pobedi svoje ekipe u sutrašnjoj utakmici.

-Surdulica je prošle sezone bila u plej-ofu zajedno sa beogradskim klubovima, klubom iz Novog Sada i Čačka. Dakle, imali su tim među prvih osam. Ima promena u njihovom timu, kao i u stručnom štabu. Napustili su ih dobri igrači, verujem da su dobri i došli, tako da nas očekuje sigurno dobra i kvalitetna utakmica. Nadam se pobedi – rekao je Lešnjak.

Povezana vest:  Alegri kandidat za menadžera Čelsija

Golman Nemanja Stevanović od juče i zvanično nije više u Čukaričkom, pošto je potpisao ugovor sa Partizanom.

-Zamenića ga Nikola Petrić koji je dugo tu i momak u kojeg imamo poverenja. Na probi je već neko vreme još jednan golman Pajović. Planirano je da potpiše ugovor – kazao je Lešnjak.

Što se tiče kadrovske situacije, Lešnjaku su na raspolaganju svi igrači osim Obenga Regana koji je u meču protiv Radničkog dobio crveni karton i Petra Bojića koji se i dalje oporavlja od povrede.