samjuel_eto_kamerunSP JUŽNA AFRIKA

Samuel Eto: Doživeo sam najveće razočaranje u karijeri!

 

Samuel Eto, najbolji kamerunski fudbaler, na jugu Afrike je treći put nastupio na Svetskom prvenstvu, ali je i treći put okončao takmičenje već posle prvog kruga. Porazom od Danske 2-1 reprezentativci Kameruna su postali prva ekipa koja je već u takmičenju po grupama završila svoj nastup. Ništa im ne bi promenila ni pobeda u zadnjem kolu sgrupe E protiv Holandije.

Povezana vest:  Katanija izbačena u treću ligu zbog nameštanja mečeva

Eto’o je, postigao protiv Danaca gol (1-0), a pogodio je i stativu pri kraju prvog poluvremena, kod rezultata 1-1. U svakom slučaju, bio je neutešan posle ovakvog scenarija.

-Ovde u Južnoafričkoj Republici sam doživeo najveće razočaranje u svojoj karijeri. Stvarno sam na prvenstvo došao prepun entuzijazma, kako u ličnom pogledu, tako i u reprezentativnom. Nadao sam se dobrom rezultatu, nadao sam se da ćemo trajati, no ispalo je drugačije – rekao je igrač Intera, te nastavio:

Povezana vest:  Berluskoni se izvinio Baloteliju

-Dao sam sve od sebe, sve što imam u svojim nogama i u srcu. Nažalost, avantura je za nas prerano završila. Danska? Morali smo ih slomiti u prvom poluvremenu, tada smo morali dobiti utakmicu. Imali smo stvarno dosta nesreće u prve dve utakmice. Stvarali smo mnogo šansi, ali ih nismo realizovali. Tako se dogodilo i sada nam ostaje tek da pokušamo sve zaboraviti i na pravi način se oprostiti od Mundijala

Povezana vest:  Abidal mora na transplantaciju

Eto’o je na kraju zaključio:

-Kada vrtim film unazad stvarno vidim da je svaka naša greška kažnjena. Mi nismo kažnjavali druge na pravi način.