fabio_kapelo_nervozanSP JAR

Don Fabiovo ludilo: Kapela očekuje otkaz ako ne pobedi Sloveniju

 

Iako je uoči Mundijala malo ko to i očekivao, duel 3. kola u Grupi C za englesku reprezentaciju je „biti ili ne biti“. Kalkulacija za Englesku u toj utakmici neće biti, jer je sve jasno. Pobeda ih vodi u osminu finala, a u slučaju bilo kojeg drugog ishoda, Runi i društvo se pakuju stvari i putuju kući! U takvu situaciju Englezi su došli posle dva remija, 1:1 protiv SAD i 0:0 protiv Alžira.

Povezana vest:  Pretnje terorista uoči meča Bremen-Volfsburg

Izvor blizak italijanskom stručnjaku Fabiju Kapelu, koji je baš na dan utakmice protiv Alžira napunio 64 godine, poverio je Daily Mailu kako Kapelo „ne živi u iluziji da će ostati selektor Engleske u slučaju neuspeha protiv Slovenije“.

Posle dvoboja protiv Alžira, italijanski trener odbio je da komentariše sopstvenu  budućnost na klupi Engleza.

Povezana vest:  Mandžukić: Navijači se mogu nadati spektaklu sa Srbijom Fudbalski reprezentativac Hrvatske Mario

-Prerano je o tome govoriti. Biće vremena i za odgovor na to pitanje.

Početkom ovog meseca, potvrđeno je da će italijanski stručnjak na klupi engleske reprezentacije ostati do 2012. godine sa time da je iz ugovora uklonjena klauzula prema kojoj je mogao napustiti posao po završetku Svetskog prvenstva. Jasno, tada nitko nije slutio u kakve će igračke i rezultatske probleme upasti ekipa koju vodi Kapelo.

Povezana vest:  Ronaldo: Ljudi koji me vole nikada ne sumnjaju u mene

-Ne živimo u iluzijama, ovo je fudbal. Novi ugovor predstavljao je obostrani izraz vere u dalju uspešnu suradnju. U koliko Engleska ne prođe grupu, očekujemo da će Engleski fudbalski savez Kapelu uručiti otkaz. Sstigli smo na ovo Svetsko prvenstvo sa duhom zajedništva, a taj duh moramo i dalje zadržati. Moramo ostati pozitivni – izjavio je izvor blizak Kapelu.

DEO NERVOZE DAN KAELA MOŽETE POGLEDATI OVDE!