Trener engleskog šampiona Lestera Klaudio Ranijeri rekao je danas da bi još neki fudbaler mogao da pojača ekipu do završetka prelaznog roka, krajem ovog meseca.

U Lester su ovog leta došli Nampali Mendi, golman Ron Robert Ciler, Luis Ernandes, Ahmed Musa i Bartoš Kapustka.

Brojni klubovi zainteresovani su za nekolicinu igrača Lestera koji su prošle sezone osvojili prvu šampionsku titulu u istoriji kluba. N’Golo Kante otišao je u Čelsi, a najbolji strelac Džejmi Vardi odbio je ponudu Arsenala. Neizvesno je da li će u klubu ostati jedan od najboljih igrača Rijad Mahrez.

-Teško je reći da je sve završeno. Možda će se nešto desiti krajem prelaznog roka ako budemo imali priliku da pojačamo ekipu, ali trenutno smo u redu – rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

Lester je sinoć izgubio od Barselone sa 2:4 u prijateljskoj utakmici u Stokholmu, a oba gola postigao je Musa, koji je došao iz CSKA iz Moskve za sumu od 16 miliona funti, što je rekordan transfer Lestera.

Povezana vest:  Lazović: Napravio sam glupost, ne zameram Kneževiću

Lester će takmičarsku sezonu početi u nedelju kada će igrati protiv Mančester junajteda za trofej Komjuniti Šild, a odbranu titule u Premijer ligi počinje utakmicom protiv Hal sitija, 13. avgusta na gostujućem terenu.