vejn_runi_eng_vs_sadLionel Mesi: Želim Runija u Barseloni

 

Najbolji fudbaler današnjice u izboru FIFA i France Footballa Lionel Mesi u razgovoru za nedeljno izdanje Daily Stara priznao je kojeg bi igrača najviše želeo da vidi kao pojačanje u redovima svog kluba Barselone.

To je udarna igla napada Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi.

-Bio bi san zaigrati sa Runijem ako Mančester Junajted ikad bude došao do tačke da mora da ga proda. Lično bih otišao do Barseloninog predsednika i tražio da potpišemo Runija – rekao je Mesi.

Povezana vest:  Keln deklasirao Hanover

-Uvek postoji tek nekoliko igrača u svetu koji mogu ući u istorijske knjige. Trenutno su to možda Ronaldo, Runi, Ćavi i još jedan ili dvojica. Ali ne mogu se setiti nikoga ko igra sa takvom strašću kao Runi.

-Svi znamo da su svi najbolji fudbaleri sveta blagoslovljeni velikim platama i to nije tajna, ali Runi bi igrao i za 100 evra nedeljno. Možete da vidite vatru u njegovim očima kada igra. Ta vatra ga čini najboljim od najboljih – zaključio je omaleni Argentinac, koji će na Mundijalu u Južnoj Africi pokušati da odvede svoju reprezentaciju do naslova svetskih prvaka, prvog od 1986. godine kada je “gauče” do titule predvodio njihov aktuelni selektor Dijego Maradona.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Optimistični Agire sa Blankom i omladincima na Mondijalu