Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je danas da njegova ekipa ne želi reprizu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i istakao da su svetski prvaci došli u Norvešku po sva tri boda.

Samo nekoliko meseci pošto je postala svetski prvak 2014, fudbalska reprezentacija Nemačke izgubila je na počeku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Ekipa Joahima Leva je u tim kvalifikacijama ispustila još četiri boda u duelima s Irskom.

Povezana vest:  Srbija pala na 51. mesto na rang-listi Fifa

Nemačka na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igra protiv Norveške, a Lev očekuje mnogo bolje kvalifikacije, počev od te prve utakmice.

-Došli smo u Norvešku da pobedimo. U kvalifikacijama za EURO je bilo teško, izgubili smo prvu utakmicu na gostovanju. Ovog puta ne želimo da iskusimo teške kvalifikacije. Za nas je veoma važno da osvojimo sva tri boda – rekao je Lev.

Povezana vest:  Hajduk i Crvena zvezda igraće pred publikom

Lev je, međutim, oprezan pred duel u Oslu.

-Mi obično imamo više loptu u svom posedu. Ne mislim da će nas rano napasti, ali oni mogu dobro da se suprotstave, opasni su i iz prekida – rekao je Lev.

Utakmica između Nemačke i Norveške igra se sutra od 20.45 u Oslu.

Osim te dve reprezentacije, U Grupi C kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. su i Češka, Severna Irska, Azerbejdžan i San Marino.

Povezana vest:  Rasprodat prvi kontigent ulaznica za meč Barselone i Reala