Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović rekao je da je zadovoljan stavom i ponašanjem golmana Džoa Harta koji je ovog leta iz Mančester sitija došao na pozajmicu u italijanski klub.

Hart je izgubio mesto u prvom timu Sitija i do kraja sezone će kao pozajmljen igrač braniti za Torino. On je prošle nedelje počeo da trenira sa novim timom, a Mihajlović je rekao da je impresioniran Hartovim mentalitetom i voljom da što pre nauči italijanski, kako bi razgovarao sa defanzivcima.

Povezana vest:  Pankov prvo Zvezdino pojačanje: Da ponovo uđemo u LŠ

-On je veoma odlučan. Razgovarao sam sa njim pre nego što je potpisao ugovor, da vidim da li je zagrejan. Razgovarao sam sa njim jer sam želeo da vidim u kakvom stanju dolazi, a čak i preko telefona je ostavio dobar utisak. Zadovoljan sam Hartom, već je napravio dobar odnos sa saigračima, priča na italijanskom – rekao je Mihajlović, preneo je danas Gol.

Povezana vest:  Barselona šampion, Valensiji samo bod protiv Selte

Hart bi mogao danas da debituje za Torino u utakmici protiv Atalante u Bergamu.

-Naučio je 30, 40, 50 reči na italijanskom, reči koje su vam potrebne na terenu da predvodite odbranu i već ih koristi na treninzima – dodao je srpski trener.

Odbrambeni igrač Čezare Bovo pohvalio je rad Harta na treninzima.

Povezana vest:  Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Vardara

-Stekao sam dobar utisak. Komunikacija još nije savršena, uglavnom jer očajno pričam engleski. Ali, dopadljiv je i odmah se prilagodio na život u klubu – rekao je Bovo.