Trener Vojvodine Nenad Lalatović nagovestio je posle današnje pobede svog tima u Novom Pazaru od 2:1 da će to možda biti njegova poslednja utakmica na klupi Novosadjana.

-Sa druge pozicije ne odzlazi se lako, ali ne želim da budem taj koji će u decembru sledeći napustiti klub. Ja ću možda otići malo ranije. Nekima smeta moj karakter, što radim časno i pošteno i što ne dozvoljavam nekim ljudima da mi priđu. Kod mene igraju samo najbolji. Jednostavno, ne želim da prođem kao neki – rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Pred 3.000 gledalaca na Gradskom stadionu, Vojvodina je pobedila domaći Novi Pazar sa 2:1 u zaostaloj utakmici prvog kola Super lige Srbije. Strelci za Novosađane bili su Miloš Trifunović u 68. i Darko Stanojević, koji je u 76. minutu postigao autogol, dok je pogodak za Pazarce postigao Anes Rušević u 69. minutu.

Povezana vest:  Tores negira da je trener Simeone skratio ugovor

-Hvala publici, nigde nisam doživeo ovakve ovacije. Ganuli su me. Na ovakvom gostovanju ne smete da primite gol odmah posle vođstva, ali ova ekipa liči na mene i ima karakter. Veruju u pobedu, nikoga se ne plaše i bog nas je nagradio tim drugim golom – ocenio je Lalatović.

Novosađani su drugi u Super ligi Srbije sa 20 bodova, dva manje od vodeće Crvene zvezde, dok su Pazarci 11. na tabeli sa osam bodova.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati utakmica 16. kola i tabela španske Primere