Legendarni fudbaler Milana Dejan Savićević izjavio je danas da će mu biti potrebne godine da se navikne na činjenicu da Silvio Berluskoni nije gazda kluba.

-Ne mogu da shvatim da Berluskoni nije vaša gazda kluba. On je bio simbol svih Milanovih uspeha, a ja sam mu posebno zahvalan jer sam zahvaljujući njegovoj podršci u MIlanu napravio velike uspehe – rekao je Savićević u rođendanskom intervjuu za Gazetu delo sport, s obzirom na to da danas slavi 50. rođendan.

Savićević se prisetio problema koje je imao sa Fabiom Kapelom tokom prve sezone na San Siru i presudne odluke Berluskonija da dobije veću minutažu, uprkos snažnoj konkurenciji u Marku Van Bastenu, Rudu Gulitu i Žan Pjeru Papenu.

Povezana vest:  Novi porazi Čukaričkog i Novog Pazara

Ostalo je istorija, predvodio je Milan do titule prvaka Evrope 1994. godine u Atini briljantnom partijom i prelepim golom protiv Barselone 4:0, a list prenosi i izjavu Adrijana Galijanija, da bi sigurno bila osvojena i titula godinu dana kasnije protiv Ajaksa u Beču da se Savićević nije povredio na poslednjem treningu uoči finala.