Fudbaleri Bajerna pobedili su danas u Minhenu Ingolštat sa 3:1, u utakmici trećeg kola Bundeslige i zadržali maksimalan učinak i prvo mesto na tabeli.

Aktuelni šampion gubio je od osmog minuta golom Darij Leskna, a četiri minuta kasnije izjednačio je Robert Levandovski, petim golom u prvenstvu. Ćabi Alonso postigao je drugi gol u 50. minutu, a pobedu je obezbedio Rafinja u 84. minutu.

Bajern je prvi na tabeli sa svih devet bodova, dok je Ingolštat posle dva vezana poraza 15. na tabeli sa jednim bodom.

Fudbaleri Borusije Dortmund ubedljivo su pobedili na svom terenu Darmštat sa 6:0. Domaći su poveli golom Gonzala Kastra u sedmom minutu, Adrijan Ramos duplirao je vođstvo u 48, a treći gol postigao je Kristijan Pulišić u 54. minutu.

Povezana vest:  Od ponedeljka se prodaju karte za finale Lige šampiona

Kastro je u 78. minutu postigao svoj drugi gol na utakmici, dok je Sebastijan Rode postigao peti gol u 84. minutu. Konačan rezultat postavio je Emre Mor u 88. minutu.

Borusija je četvrta na tabeli sa šest bodova, a Darmštat zauzima 13. mesto sa tri boda.

Fudbaleri Lajpciga pobedili su na gostujućem terenu Hamburg sa 4:0 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu, kojom su se zadržali u vrhu tabele.

Povezana vest:  Crvena zvezda dobila derbi kola, ponovo na plus tri boda

Lajpcig je postigao tri gola za devet minuta, a poveo je preko Emila Forsberga u 67. minutu iz penala. Pet minuta kasnije vođstvo je duplirao Timo Verner, a treći gol postigao je Forsberg u 78. minutu. Konačan rezultat postavio je Devi Zelke u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Lajpcig je drugi na tabeli sa sedam bodova, a Hamburg je posle drugog uzastopnog poraza 16. sa jednim bodom.

Povezana vest:  Vidić veruje da Van Gal može da koristi Junajtedu

Ajntraht je na svom terenu u Frankfurtu pobedio Bajer iz Leverkuzena sa 2:1. Ajntraht je poveo preko Aleksandra Mejera u 53. minutu, a izjednačio je Havijer Ernandes u 60. minutu. Pobedonosni gol postigao je Marko Fabijan u 79. minutu, a Ernandes je u 88. minutu propustio priliku da donese bod Bajeru, pošto je promašio penal.

Ajntraht je šesti na tabeli sa šest bodova, a Bajer je deveti sa tri boda.

Hofenhajm i Volfsburg odigrali su bez golova, a kasnije igraju Borusija Menhengladbah – Verder Bremen.

PHOTO: www.bvb.de