Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ocenio je da je „B“ tim igrao protiv Katara u Dohi večeras nego što rezultat pokazuje, kao i da je tim nesrećno primio golove.

-Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove. Igrali smo dobro do 20. minuta, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika, ali je izostala realizacija – rekao je Muslin posle meča.

Povezana vest:  FIFA RANG LISTA, Fudbalska reprezentacija Srbije pala za tri mesta

Srbija je večeras izgubila u Dohi 3:0 od selekcije Katara. Reprezentacija je bila sastavljena od igrača iz Super lige, koji su se u sredu prvi put okupili.

-Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost – rekao je Muslin.

Povezana vest:  Muslin: Igraćemo ofanzivnije

Katar je sastavljen od igrača iz raznih delova sveta, a sva tri gola večeras je postigao Sebastijan Sorija, rođeni Urugvajac.

-Katar ima mnogo stranaca, a Sorija je napravio razliku. Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo – rekao je Muslin.

Povezana vest:  Erikson preuzeo Šangaj