Trener Čelsija Antonio Konte rekao je da njegovi fudbaleri moraju da nastavljaju da rade i da se popravljaju, a neuvođenje Branislava Ivanovića u igru objasnio je kao svoj izbor.

Čelsi je danas pobedio u gostima Hal sa 2:0 i tako prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede, odnosno dva vezana poraza. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

-Normalno je da je svaka utakmica u Engleskoj teška. Zadovoljan sam jer smo završili utakmicu bez primljenog gola. Bilo je mnogo šansi, a video sam pravi pritisak i intenzitet koji želim kod mojih igrača – rekao je Konte posle utakmice.

Povezana vest:  Super liga suspendovala stadion Rada

-Možemo da se popravimo i moramo da se popravimo. Moramo da nastavimo da radimo. Posle dva poraza nije bilo lako ponovo početi i raditi tokom nedelje, jer su porazi jako teški za Čelsi. Dobro smo danas odgovorili, moramo ovako da nastavimo – dodao je on.

U igru danas nisu ulazili nekada standardni Ivanović i Sesk Fabregas.

Povezana vest:  Stanković: Svestan sam sopstvenih kvaliteta i nedostataka

-Kada imate veliki i kvalitetan tim kao što je Čelsi, imate priliku da birate igrače za svaku priliku i utakmicu. Ja hoću da biram i moj cilj je da biram da pobedim, takav sam izbor napravio – rekao je Konte.

U prvenstvima sada sledi dvonedeljna reprezentativna pauza.

-Sada moram da čekam na igrače i da spremimo utakmicu protiv Lestera. To je jako važno, želim da moji igrači dobro igraju na međunarodnoj pauzi i da se, više od svega, vrate bez povreda. Onda nastavljamo da radimo. Ponavljam, moramo da se popravimo i to samo kroz rad – rekao je Konte.

Povezana vest:  Kaka debituje protiv Torina