Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je njegov tim spremio odgovor na svaku igru Moldavije i da ne veruje da protivnik može da ga iznenadi.

-Ne verujem da nešto može da nas iznenadi. Ne znamo njihov sastav, ali znamo mogućnosti. Za vreme utakmice možda dodje do pomeranja, ali na svaki sistem igre imamo odgovor – rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra kao gost protiv Moldavije u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Povezana vest:  Zvezda odbacila insinuacije o sumnji na utakmicu sa Volgarom

-Možemo da igramo još ofanzivnije, ali ne možemo da igramo sa pet napadača. Ako bude trebalo da jurimo rezultat, bićemo još ofanzivniji jer nam svakako treba pobeda – naveo je Muslin.

On je ponovio da nema dileme oko tima.

-Nemam nikakvu dilemu, tim je sastavljen i igrači znaju. Mada, uvek može nešto da se promeni u poslednjem momentu, iako nemam nikakvih dilema – naveo je selektor.

Prema njegovim rečima, bodovi protiv Moldavije i potom protiv Austrije su neophodni, ali ništa neće biti gotovo posle tih duela, bez obzira na rezultat.

Povezana vest:  Ferguson ne pušta Ovena na pozajmicu

-Treba skupljati bodove. Protiv Irske smo zaslužili pobedu, izgubili smo dva boda i sada moramo da ih jurimo. Ali, ima još utakmica i ne treba posle prve ili druge utakmice da kažemo da je gotovo. Nadam se da nećemo o tome pričati posle ove. Na svakoj utakmici idemo na pobedu – rekao je selektor.

Muslin je dodao da je teren na stadionu Zimbru „odličan“ u poredjenju sa tim kakav je bio na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu na utakmici protiv Irske prošlog meseca.

Povezana vest:  Hadžibulić umesto Novog Pazara odabrao Kuvajt

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

-Čeka nas teška utakmica. Sve reprezentacije igraju fudbal i nema lakih protivnika, to je očigledno. Oni će biti veoma motivisani da naprave dobar rezultat jer bi bili u lošem položaju suprotno. Ali, i mi smo motivisani i razmišljamo samo o pobedi. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo i sve ćemo uraditi da dodjemo do nje – naveo je Tošić.

Utakmica na stadionu Zimbru u Kišinjevu počinje u četvrtak u 20.45.