Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović otišao je na lekarske preglede kad je nacionalni tim sleteo u Beograd, ali se za sada ne zna da li će moći da igra u nedelju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Arnautović je protiv Velsa dao oba gola za Austriju u meču koji je završen 2:2, ali je u Beograd doputovao sa povredom. Posle kratkog boravka u hotelu, ovaj 27-godišnji napadač otišao je kod svog lekara-specijaliste u Beogradu, Andreja Milutinovića, sa kojim saradjuje u poslednje četiri godine.

Povezana vest:  Morinjo: Nismo zaslužili da izgubimo

Posle jednosatnih pregleda nije doneta konačna odluka. Arnautović će moći da trenira sa timom i tada bi trebalo da se zna da li će napadač Stouka igrati protiv Srbije.

Milutinović radi i sa drugim svetskim fudbalerima i bavi se oporavkom od vrlo teških povreda, kao i od povreda kojima je potrebno hitno izlečenje kao što je to ovom prilikom slučaj.

Povezana vest:  Ivan Adžić: Nismo mogli da zadržimo Tošića

Posle prva dva kola u Grupi D, Srbija, Austrija, Vels i Irska imaju po četiri boda, po remi i pobedu, dok Gruzija i Moldavija imaju po dva poraza.

U nedelju se igraju i utakmice Moldavija-Irska i Vels-Gruzija.