Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da očekuje više od fudbalera te ekipe Kristijana Ronalda, koji je promašio nekoliko dobrih prilika tokom utakmice protiv Legije iz Varšave u Ligi šampiona.

Real je sinoć na svom terenu pobedio Legiju sa 5:1, u utakmici trećeg kola Grupe F u Ligi šampiona. Real je poveo u 16. minutu golom Gareta Bejla, a vodjstvo je autogolom duplirao Tomaš Jodlovjec u 20. minutu. Samo dva minuta kasnije gol za poljski tim postigao je bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović, što je bio prvi gol Legije u Ligi šampiona posle 21 godine.

Povezana vest:  Ronaldo zbog povrede zgloba propušta lobiranje za SP 2018.

„Kraljevski“ klub je obezbedio pobedu u 68. minutu golom Lukasa, a konačan rezultat postavio je Alvaro Morata u 84. minutu. Ronaldo je asistirao kod trećeg i poslednjeg gola Reala, imao je nekoliko dobrih prilika u drugom poluvremenu, ali se nije upisao medju strelce.

-Svi žele da Kristijano postigne tri, četiri, pet golova. Imao je mnogo prilika protiv Legije, ali postigao je gol u prošlu subotu (u prvenstvu) i postići će novi narednog vikenda. Svi očekujemo više od Ronalda i on to zna. Želimo da postigne tri ili četiri gola. Nije postigao gol protiv Legije ali imao je dve asistencije i to mi se svidja – rekao je Zidan, preneli su danas britanski mediji.

Trener Reala rekao je da njegova ekipa mora da popravi igru u odbrani.

Povezana vest:  Stojanović: Na Zvezdi je sada još veći pritisak

-Zadovoljan sam rezultatom, golovima. Jasno je da možemo da napredujemo. Ponekad ravnoteža u odbrani nije savršena, ali naš izbor je da igramo ofanzivno, iako smo rizikovali i pružali šansu protivniku. Najvažnija stvar je da postignemo gol i da pobedimo, a to smo uradili – naveo je Zidan.

Posle tri kola Real i Borusija iz Dortmunda imaju po sedam bodova u Grupi F, Sporting iz Lisabona ima tri boda, dok je Legija bez bodova.

Povezana vest:  Karlos Tevez zbog porodice želi da ode iz Mančester Sitija