milan_jovanovic_11_srb_nemMilan Jovanović potvrdio da ide u Liverpul

 

 

Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Jovanović rekao je da će karijeru nastaviti u engleskom Liverupulu, bez obzira što je iz tog kluba otišao trener Rafael Benitez, na čije insistiranje je potpisao ugovor.

-Idem u Liverpul, sa kojim sa potpisao trogodišnji ugovor. Ponavljam, nije u pitanju predugovor, već pravi ugovor. Odlazak Beniteza nema nikakve veze sa tim. Bio sam u kontaktu sa upravom Liverpula i nepostoje nedoumice – preneli su danas belgijski mediji Jovanovićeve reči.

Povezana vest:  Ferguson: Kerol ne vredi 35 miliona funti

Reprezentativac Srbije demantovao je tako pisanje engleskih medija, koji su poslednjih nedelja navodili da je Jovanović sa Liverpulom potpisao samo predugovor, kao i da odlazak Beniteza znači da će srpski fudbaler potražiti drugi klub.

Jovanović je rekao da ne očekuje probleme sa dobijanjem britanske radne dozvole.

-Sve je u redu, ispunio sam uslov, odigrao sam više od 75 odsto utakmica u seniorskoj reprezentaciji. Nakon dobijanja radne dozvole počeću da tražim kuću u Liverpulu. Sredinom jula, 14. ili 15, priključiću se priprema kluba u Švajcarskoj – rekao je popularni „lane“.

Povezana vest:  Rezultati drugog kola Super lige i strelci

-Počeo sam, inače, da radim samostalno, jer želim da dođem spreman i potvrdim da zaslužujem mesto u ekipi – dodao je Milan Jovanović.