maikonMorati traži više novca za Maikona

 

Brazilski desni odbrambeni igrač u redovima milanskog Intera Maikon (28) jedan je od najtraženijih pojačanja letnjeg prelaznog roka širom Evrope, ali je najveći favorit za njegovu kupovinu Real Madrid.

Novopečeni trener Real Madrida Žoze Mourinjo insistira na Maikonovom dovođenju na Santiago Bernabeu, a njegove želje pokušavaju da usliše iz “kraljevskog kluba” iz kojeg su poslali ponudu tešku 25 miliona evra za otkup dvogodišnjeg ugovora.

Povezana vest:  Mrkela: Zvezda bi pobedila da je sve bilo kako treba

-Ne želimo da prodamo Maikona jer je on odličan igrač. Zar oni u Madridu misle da je ovde rasprodaja? Dobili smo ponudu za Brazilca, ali svako ima svoju procenu oko cene, cifru za koju misli da je odgovarajuća Smatram da je to nezamenjiv igrač za nas ako želimo da pucamo visoko. Ljudi iz Madrida su nas kontaktirali, ali mi smo mirni po tom pitanju, kao i Maikon – rekao je Morati za Corriere dello Sport.

Povezana vest:  Maroku oduzeta organizacija KAN, suspendovan sa takmičenja

Italijanski mediji spominjali su mogućnost da Real “podeblja” transfer uključivanjem pojedinih igrača (spominjao se Ćabi Alonso), međutim predsednik aktuelnog italijanskog i evropskog prvaka negirao je takvu mogućnost.

-Mislim da neće biti nikakvih razmena.

Corriere procenjuje da Morati u celoj priči samo pokušava da iskamči što više novaca od Reala, te da bi ponuda od 35 miliona evra bila dosvoljna za skidanje “veta” s prodaje Maikona.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela 14. kola Bundes lige