srbija_reprezentacija_crveni_dresoviSrbija – Grčka 11. avgusta na Stadionu Partizana

 

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja odlučeno je da prijateljska utakmica između najboljih reprezentacija Srbije i Grčke, zakazana za 11. avgust, bude odigrana na Stadionu Partizana u Beogradu. Početak susreta biće u 20.30 sati.

Reč je o jedinom terminu za prijateljske susrete predviđenim FIFA koordinisanim međunarodnim kalendarom, a uoči početka novog takmičenja. Utakmica protiv Grka poslužiće kao priprema za jesenji start u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2012. Podsećamo, u okviru Grupe C Srbija će najpre 3. septembra gostovati na Farskim ostrvima, a zatim ćemo 7. septembra igrati protiv Slovenije kod kuće.

Povezana vest:  Adam Navalka novi selektor reprezentacije Poljske

Ovom prilikom analizirane su i pripremne organizacione radnje uoči kvalifikacionog susreta mladih selekcija Srbije i Hrvatske, koji će biti odigran 3. septembra. Članovi Odbora za hitna pitanja su odlučili da specijalno formirana komisija od domaćih stručnjaka iz svih potrebnih oblasti izvrši inspekciju stadiona u Kragujevcu. Želja je da izabranici Ratomira Dujkovića u takmičarski veoma važnoj utakmici dočekaju Hrvate u ovom gradu, a odluka će biti poznata posle saznanja činjenica vezanih pre svega za infrastrukturne kriterijume.

Povezana vest:  Borjan treći put dobitnik priznanja "Ilija Pantelić"