vukoviAMERIČKI FUDBAL

 

Vukovi u subotu u polufinalu regionalne CEFL lige

 

U subotu 3. jula aktuelni prvaci srpske Superlige u američkom fudbalu, beogradski Vukovi, nastavljaju svoju odbranu regionalne titule jer će se od 16 časova na terenu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji u polufinalu Centralno-evropske lige sastati sa „Konjanicima“ iz Istanbula.

 

„Kavalirsi“ su nedavno postali novi turski šampioni, a u regionalnoj CEFL ligi su debitanti. Kroz kvalifikacije su stekli pravo da učestvuju u plej-ofu, savladavši „Ratnike“ iz Bukurešta sa 42:10, a za nastup u velikom finalu moraće da nadvise sebe. Vukove još uvek niko nije pobedio na njihovom terenu, ne samo u ovoj sezoni, pa se u „čoporu sa Ade“ nadaju da će izboriti plasman u novo finale. Za isti cilj se u subotu od 15 časova u Ljubljani bore domaći „Silverhouksi“ i budimpeštanski Vukovi.

Povezana vest:  31. EOK Seminar i Forum Olimpijske solidarnosti na Malti

 

Branioci titule odlučili su da za meč sa turskim prvakom ulaz bude besplatan za sve pripadnice ženskog pola, a one će, kao i ostatak publike za koje je cena karata svega 100 dinara, moći da se nadaju nekom od brojnih pokona koje Vukovi pripremaju za ovaj spektakl.

 

Polufinala CEFL lige

Povezana vest:  Sekretarijat za sport uplatio više od 10.000 sati treninga beogradskim sportskim klubovima

 

Subota, 3. jul:

15:00h Ljubljana Silverhouks – Vukovi Budimpešta

16:00h Vukovi Beograd – Konjanici Istanbul