Mlada fudbalska reprezentacija Srbije trenirala je u nedelju uveče u norveškom gradu Dramenu pred revanš meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a selektor Tomislav Sivić je kazao da su svi u timu motivisani.

-Srećni smo što smo mogli da dodjemo tri dana pred utakmicu, pošto je očigledna promena klime, jer je ovde mnogo hladnije, kao i podloga na kojoj ćemo igrati. Iskoristili smo večeras priliku da počnemo sa aklimatizacijom. Svi su motivisani, tenzija je velika, svi čekamo utakmicu koja nam mnogo znači. Biće promena i svi igrači su motivisani i svih hoće da se nametnu – rekao je Sivić posle treninga u Norveškoj.

Povezana vest:  Mančester siti u finalu FA kupa

Srbija je u prvom meču pobedila sa 2:0, ali Norveška ne odustaje, tako da će sada u timu imati i dvojicu igrača iz A reprezentacije – Matsa Melera Dahlija (Frajburg) i Martina Samuelsena (Blekburn).

-Očekujem sasvim drugačiju utakmicu sada. Vratili su dva igrača iz A reprezentacije. Moramo i ovog puta da budemo pametni i iskoristiti neke prednosti. Sigurno ćemo igrati da postignemo gol, koji bi nam otvorio vrata Evropskog prvenstva – rekao je Sivić.

Selektor je kazao da Sergej Milinković Savić nije trenirao zbog stomačnih problema, ali da očekuje da će se oporaviti do početka utakmice.

Povezana vest:  Luksuzna vuvuzela od 17.000 evra

Reprezentativac Andrija Živković kazao je da će tim ići na pobedu, iako očekuje drugačiju utakmicu.

-Biće drugačija utakmica nego prva, jako teška. Protivnik je stvarno dobar, ima kvalitet i tehniku i želi da igra. Očekujemo otvoren meč. Imamo prednost i idemo na pobedu – rekao je Živković.

Utakmica Norveška-Srbija igra se sutra od 19.00.

Povezana vest:  LIGA EVROPE. REZULTATI, Slavlje Benfike u Solunu, Totenhem poražen u Ukrajini