Fudbaleri Šalkea nastavili su posle lošeg početka sezone da beleže dobre rezultate, pošto su danas pobedili Volfsburg sa 1:0 u 11. kolu Bundeslige.

Šalke je neporažen šest utakmica, a zauzima 11. mesto na tabeli nemačkog prvenstva, sa 14 bodova. Volfsburg je 14. sa devet.

Strelac je bio Leon Grecka u 82. minutu. Srpski reprezentativac Matija Nastasić igrao je celu utakmicu za Šalke.

Povezana vest:  Tohir: Moramo da pobedimo Veronu, taj meč određuje sezonu

Fudbalski klub Ingolštat ostvario je prvu pobedu u sezoni, posle pobede sa 1:0, golom Morica Hartmana u 68. minutu, nad ekipom Darmštata u gostima.

Ingolštat je pretposlednji sa pet bodova, tri manje od Darmštata. Jedina ekipa bez pobede ostao je Hamburg, koji će sutra igrati svoju utakmicu 11. kola.

Keln je izbio na treće mesto, pošto je posle preokreta, golom u finišu utakmice pobedio Borusiju u Menhengladbahu sa 2:1.

Povezana vest:  Matić: Čelsi ima odlične napadače

Borusija je vodila od 32. preko Larsa Štindla, a preokret i pobedu gostima doneli su Antoni Modest u 59. i Marsel Rise u 91. minutu.

Srpski fudbaleri Miloš Jojić sedeo je sve vreme na klupi Kelna, dok Filip Mladenović nije bio u timu zbog povrede.

Augsburg i Herta igrali su bez golova, dok je Majnc na svom stadionu sa 4:2 pobedio Frajburg. Strelci za Majnc bili su Niko Bungert, Junus Mali, Štefan Bel i Karim Onisivo, a za Frajburg Vinčenco Grifo i Nils Petersen.

Povezana vest:  Krasnodar, Šalke i Junajted u osmini finala LE

Majnc je osmi na tabeli sa 17 bodova, dva više od Frajburga, koji je na 10. mestu.