Fudbaleri Totenhema pobedili su danas Vest Hem sa 3:2 u 12. kolu Premijer lige, pošto su napravili preokret golovima u 89. i 91. minutu meča.

Vest Hem je vodio 1:0 i 2:1, ali je Hari Kejn postigao golove u 89, i 92. minutu iz penala i tako doneo veliki preokret svom timu u londonskom derbiju.

Vest Hem je poveo golom Mihaila Antonija u 24. minutu, a Totenhem je izjednačio u 51. preko Harija Vinksa. „Čekićari“ su ponovo poveli u 51. minutu iz penala koji je izveo Manuel Lansini i vodili su do pred kraj meča.

Povezana vest:  Fabregas: Ne pokušavam da ubedim Mesija da dođe u Čelsi

Heung-Min Son je prodro u 89. minutu u šesnaesterac i centrirao u sredinu. Golman Daren Randolf je odbio loptu, ali tu se našao Kejn koji je zakucao loptu u mrežu. Napadač Totenhema nije ni slavio gol, već je pokupio loptu i krenuo ka centru.

U 91. minutu je ponovo Son prošao po levoj strani u šesnaestercu, ali ga je posle duela sapleo Havard Nortveit tako da je dosuđen penal, koji je Kejn sigurno izveo.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Volkot ne putuje u Južnu Afriku

Posle toga se igralo još oko pet minuta, i tada je Vinston Rid iz Vest Hema dobio drugi žuti karton.

Totenhem je tako ostao jedini neporaženi tim u ligi, a ovo mu je bio prvi trijumf posle četiri vezana remija. „Pevci“ su sada peti na tabeli sa 24 boda, jednim manje od Asenala i Čelsija, koji ima i utakmicu manje.

Povezana vest:  Kek objavio spisak za mečeve sa Italijom i Severnom Irskom

Vest Hem je 17. na tabeli sa 11 bodova, jednim više od Hala, prvog tima u zoni ispadanja.