Kaka_Brazil_Wesley Sneijder_NetherlandsSP JUŽNA AFRIKA

 

Kaka: Ovo je moj najteži trenutak u brazilskom dresu

 

Vezni fudbaler madridskog Reala, Kaka, poput svojih ostalih saigrača iz brazilske reprezentacije jako teško je podneo ispadanje od Holandije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Iako je Brazil imao prednost golom Robinja u desetom minutu, Holandija je autogolom Felipea Mela i golom Veslija Snaijdera preokrenula dvoboj u drugom dijelu i slavila s 2-1.

Povezana vest:  Barselona autogolovima do bodova protiv Viljareala

– Sada moramo čekati četiri godine do sledećeg Svetskog prvenstva. Ne znam šta će se događati dotad, ne znam hoću li ja biti u prilici tamo da nastupim. Radio sam naporno da bih bio na ovom Svetskom prvenstvu, ali znam da mi se to neće priznati – rekao je Kaka.

– Žarko sam želeo da se borim se za našu šestu titulu svetskog prvaka. Nekoliko sam puta mislio da ovde neću ni biti zbog problema s povredama koje sam imao tokom sezone. Ali moji su mi saigrači dali snagu i podršku da ipak budem tu. Sa “seleçaom” imam snažnu vezu i ovo je definitivno moj najtužniji trenutak u dresu reprezentacije. Teško je sada da planiram nešto što će biti za četiri godine. Sada je vreme za razmišljanje o svom životu i karijeri. Znam kakvu bol sada sigurno osećaju navijači, ali mi jako dobro osećamo posledice ovog poraza. Niko ih ne oseća kao igrači – zaključio je brazilski plejmaker nakon nastupa na svojoj trećoj svetskoj smotri u karijeri.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati i tabela 17. kola španskog prvenstva