waterpolo_ballNiš spreman za finale Svetske lige

 

U Nišu je u petak, 2. jula održana sednica Izvršnog odbora finalnog turnira Svetske lige. Konstatovano je da se pripreme odvijaju po planu i da će grad na Čairu biti spreman da na najbolji način ugosti igrače osam reprezentacija.Pre početka sednice održan je minut ćutanja povodom strmi Stefana Andrića, mladića koji je stradao u saobraćajnoj nesreći a bio je jedan od učesnika u organizaciji finalnog turnira Svetske lige

Povezana vest:  Sovrović: Odluka o novom selektoru do januara

U toku održavanja IO održana je i konferencija za medije na kojojsu govorili kopredsednici IO Miodrag Radović i Marko Stefanović.

– Niš će sigurno biti spreman za najveći sportski dogadjaj održan u ovom gradu. Večeras ćemo promovisati pehar i ostale simbole Svetske lige. Na okupu će biti sjajne reprezentacije i ljubitelji vaterpola će imati šta da vide. Naša je želja da srpski igrači, svetski prvaci seriji trofeja dodaju i ovaj osvojen u našem gradu – rekao je Miodrag Radović.

Povezana vest:  Srpski vaterpolisti: Veća želja i agresivnost, ali i faktor sreće protiv Hrvatske

Marko Stefanović je dodao:

– Dva meseca intenzivno, zajednički radimo i verujem da će sve biti kakotreba. Dugujemo veliku zahvalnost gradonačelniku gospodinu Simonoviću, njegovim saradnicima, gradjanima Niša. Takodje veliku pomoć su nam pružile niške organizacije, naši sponzori tako da u ovom zajedničkom poduhvatu zajednički učestvujemo. Siguran sam da ćemo na kraju moći da konstatujemo da je reč o najbolje organizovanom završnom turniru Svetske lige.

Povezana vest:  Hrvatska i Grčka prvi polufinalni par Svetskog prvenstva

Karte za takmičenje biće sutra puštene u prodaju.Cena kompleta je 3000 dinara za veliku tribinu i 2000 za malu.