Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je danas da su male šanse da će fudbaler Barselone Lionel Mesi biti na tržištu u prelaznom roku i da se nada da će Argentinac ostati u španskom klubu do kraja karijere.

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine, a pojedini španski mediji nedavno su preneli da Argentinac okleva s potpisivanjem novog ugovora, zbog čega se spekuliše da bi mogao da napusti Kamp Nou.

-Sa Mesijem je ista priča svake sezone. Novine uvek pišu da odlazi, ali to se na kraju nikada ne dogodi. Nadam se da nikada neće otići jer pripada Barseloni, a Barselona pripada njemu. Bilo bi prirodno i divno da Mesi završi karijeru u Barseloni – rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Tokom leta mediji su spekulisali da je za Mesija bio zainteresovan Mančester siti, a da bi u trku mogao da se uključi i Junajted, ali Morinjo misli da Mesi nikada neće igrati u Premijer ligi.

Povezana vest:  Tomić: Da završimo sezonu pobedom i dobrom igrom

-Mislim da će ostati u Barseloni. Što se tiče Mančester junajteda, apsolutno sam siguran da Mesi neće doći – dodao je Morinjo.