Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegovi fudbaleri „bez drame“ pobediti sutra Radnički u 20. kolu Super lige i tako zadržati bodovnu prednost.

-Radnički je jedna od kvalitetnijih ekipa u ovoj našoj ligi. Sigurno će doći sa velikim motivom, kao i uvek, i želeće sebe da prikau u najboljem svetlu. Ja se nadam da ćemo jednu utakmicu na ‘Marakani’ završiti bez drame. Nadam se da ćemo da pobedimo i da ćemo u poslednje kolo da udjemo sa ovom bodovnom prednošću i kao jesenji šampioni, da mirnije dočekamo nastavak šampionata – rekao je Božović.

Povezana vest:  Pobede PSŽ-a i Bresta

Zvezda trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Partizan i Vojvodinu, dok je Radnički sedmi. Niška ekipa je bez pobede u prvenstvu već pet utakmica, u kojima je pretrpela tri poraza i zabeležila dva remija.

-Ta serija Radničkog ne znači ništa. Svaka serija se jednom završi. To je ekipa koja ima kvalitet, a ne znam zašto su u takvoj seriji. Moramo biti oprezni jer su znali da nas iznenade. Moramo da damo sve od sebe i odigramo najbolje što možemo – rekao je Božović.

Povezana vest:  Stamenković: Sada je bitan i rezultat

Trener je rekao da su svi spremni i zdravi za utakmicu, osim Aleksandra Lukovića i Zorana Rendulića. On je potvrdio da će igrati i Gelor Kanga, koji je pauzirao oko dva meseca.

-Kanga će igrati od početka, a utakmica će pokazati koliko je spreman. Svi ostali su zdravi i spremni – rekao je Božović.

Novi predsednik Radničkog je nekadašnji potpredsednik Zvezde Ivica Tončev.

Povezana vest:  Kovačević: Dostojno smo predstavljali Srbiju

-Ne znam kakvu će to promenu doneti, ali nadam se da će doneti Radničkom bolju situaciju – kratko je rekao Božović.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički igra se u subotu od 18.00, a ulaz na stadion „Rajko Mitić“ biće besplatan.