frikom_kamp_ninkovic150 mališana u Frikom fudbalskom kampu

 

 

Besplatan “FRIKOM fudbalski kamp”  koji se održava u “UŠĆE Shopping centru” u organizaciji FTS Sport media, prošle nedelje posetilo je više od 150 mališana. Radnim danima, u periodu od 11 do 14 časova, tim najboljih stručnjaka za bazični fudbal iz Fudbalskog Saveza Srbije, držao je treninge svim dečacima koji treniraju fudbal, a koji nisu bili u mogućnosti da sa svojim klubom odu na pripreme. Tokom vikenda, organizovan je fudbalski turnir, kao i druženje sa reprezentativcem Srbije, Milošem Ninkovićem, koji je pobedničkoj ekipi dodelio vredne poklone sponzora kampa (Frikom, IDEA, Mivela).

Povezana vest:  PRIPREME CRVENE ZVEZDE, Crveno beli pobedili Aluminij

-Drago mi je, pre svega, što vidim da ovoliki broj mališana želi da se bavi fudbalom. Posebno me raduje činjenica da je dečacima, koji nisu u materijalnoj mogućnosti da posete neke od velikih fudbalskih kampova, pružena prilika da kvalitetno iskoriste svoj letnji raspust i na ovaj način poboljšaju svoje fudbalske sposobnosti. Verujem da ćemo organizujući slične akcije i pružajući ovakve mogućnosti ynatno stimulisati mlade da se bave sportom i u budućnosti dobiti mnogo veći broj kvalitetnih sportista u Srbiji.- rekao je Miloš Ninković.

Povezana vest:  Stojadinović: Da što pre završimo sa prelaznim rokom

Besplatni “FRIKOM fudbalski kamp”, trajaće do nedelje 11. jula 2010., a biće otvoren za svu decu od 5 do 15 godina. Prijavljivanje je moguće direktnim dolaskom na kamp ili putem telefona +381 64 81 80 151.