aleksandar_stanojevic_fk_partizan_1Stanojević zadovoljan prikazanim u Austriji, sledi Pjunik

 

Vreme priprema u Austriji je prošlo, ostala je još finalizacija do 13.jula u Zemunelu, a od 14.jula počinje takmičarska groznica. Prvi na takmičarskoj traci su devetostruki prvaci Jermenije, ekipa Pjunika.

Kao i uvek na kraju jednog dela trenažnog procesa, novinari sednu za isti sto sa trenerom Partizana i rezimiraju kroz pitanja i odgovore šta je urađeno tokom priprema. Tako i ovog puta…

Povezana vest:  ARGENTINSKO PRVENSTVO, 5. KOLO REZULTATI, Kolo remija ,

Stanojević je otvoren i uvek spreman za razgovor, upotrebljava kristalno jasne fomulacije i konstatacije, pa je zbog toga uvek zahvalan sagovornik medijima. Jedan je od retkih u našem fudbalu, koji ne „drži karte ispod stola“, već uvek odgovara „na prvu loptu“.

-U principu sam vrlo zadovoljan urađenim na pripremama u Austriji, a sada nam ostaje da već na prvom meču protiv Pjunika, krenemo iz svih oružja i da uz pomoć navijača, atraktivnim i brzim fudbalom izbacimo Jermene, iako ih maksimalno uvažavamo. Imamo u vidu njihov prošlogodišnji meč sa Zagrepčanima, njihovih 9 uzastopnih titula u domaćem prvenstvu, pa zbog toga imaju respekt sa naše strane, ali ako u ovoj konstelciji snaga ne možemo da eliminišemo prvaka Jermenije, onda nešto nije u redu ni sa mnom ni sa igračima. Lično preuzimam odgovornost da to učinim sa fudbalerima na koje trenutno računam. Volim izazove i pritisak, a uz to osećam obavezu prema navijačima da uživaju u našim igrama i rezultatima. To ćemo spovesti kroz ofanzivni fudbal, koji će pradstavljati moj rukopis na svim terenima, gde god budemo nastupali.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Australijanci demantuju svađe i sukobe u timu