massimo_morattiMorati potvrdio da je Junajted zainteresovan sa Snejedera

 

Predsednik Intera Masimo Morati rekao je danas da je Mančester junajted zainteresovan za dovođenje igrača italijanskog tima Veslija Snejdera.

List San naveo je da je Mančester junajted ponudio Interu 35 miliona funti za Snejdera, ali je Morati rekao da još nije pao u iskušenje da proda holandskog reprezentativca.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Nemački fudbaleri nastavljaju da optužuju Argentince

-Mančester junajted je zainteresovan, ali nisam ni pokušao da padnem u iskušenje i prodam Snejdera. Takođe, ponude za (Marija) Balotelija i Majkona su niske – rekao je Morati za Skaj Sport Italija.

Snejder je dobro igrao prošle sezone u Interu i sa klubom je osvojio tri trofeja, a pruža dobre partije i na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Sa pet golova na turniru pomogao je Holandiji da se plasira u finale.

Povezana vest:  Novi Pazar želi da omogući normalna gostovanja navijača

Mediji spekulišu da su za Balotelija i Majkona zainteresovani Mančester siti i Real Madrid, a Morati je rekao da mladi reprezentativac Italije nije tražio da ode iz kluba.

-Ovo mi liči na reklamnu kampanju. U svakom slučaju, Baloteli nije tražio da ode iz Intera. Ne shvatam zbog čega se pravi problem – rekao je Morati.

Povezana vest:  Arteta i Remzi ne igraju protiv Galatasaraja i Čelsija