Stadion_PartizanaOd 9. jula u prodaji sezonske ulaznice za mečeve Partizana

 

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će 9. jula pustiti u prodaju sezonske ulaznice, čije cene će iznositi od 2.000 do 5.000 dinara.

Sezonske ulaznice važe za sve utakmice Superlige Srbije koje Partizan igra na svom terenu, kao i za mečeve u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evropa na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Rajs napušta Arsenal, Venger traži novog pomoćnika

Cena sezonskih ulaznica za južnu tribinu je 2.000 dinara, deo istočne tribine kod ulaza M je 3.000, a cena karata za ostatak istočne i za zapadnu tribinu iznose 5.000 dinara.

Ulaznice važe i za prijateljske utakmice Partizana, a ove karte donose i pravo rezervacije i preče kupovine za grupne faze takmičenje u Ligi šampiona i Ligi Evropa, ukoliko se crno-beli kvalifikuju.

Povezana vest:  Đukić zadovoljan Kordobom, veruje u opstanak

Vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone imaće deset posto popusta za novu sezonu. Deca do 14 godina imaće popust od 50 odsto.

Ulaznice će moći da se kupe na blagajnama stadiona u Humskoj od devet do 17 sati (radnim danom) i subotom od 10 do 14 sati. Svaki kupac moraće da pokaže neki identifikacioni dokument koji ima fotografiju.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Lev: Možemo da ispišemo istoriju

Zainteresovani će moći da kupe ulaznice i putem sajta kompanije Tiketlajn (www.ticketline.rs), kao i pozivom u kol-centar na broj 011/2030-570.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan igra 14. jula na svom stadionu, a protivnik je jermenski Pjunik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.