Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas Beogradu pred početak priprema za prolećni deo sezone. Treneru Miodragu Božoviću javilo se 33 fudbalera, medju kojima su i pojačanja Srdjan Vujaklija, Nemanja Milić i Milan Senić, levokrilni ;omladinski reprezentativac Srbije koji je došao iz Bajer Leverkuzena, gde mu je istekao ugovor, a sa crveno-belima je potpisao do 2022. godine.

Povezana vest:  Grupa G: Lester ubedljiv, Porto pred osminom finala

Gelor Kanga i Džon Ruis će se zbog obaveza u reprezentacijama svojih zemalja naknadno priključiti ekipi. Prvog dana priprema, zbog vremenskih neprilika, ;nisu došli Tomas Fibel, Adam Mičel, Mičel Donald i David Babunski.

Na okupljanju se pojavio Miloš Cvetković, koji će najverovatnije napustiti klub u zimskom prelaznom roku. Ranije su Zvezdu napustili Danijel Avramovski i Ugo Vijeira.

Povezana vest:  ŽREB ZA TREĆE KOLO, Partizan protiv Ekranasa ili HJK

Zvezda će od 11. do 23. januara boraviti u Kopru, potom će četiri dana biti u Beogradu, a 27. će otputovati na Kipar, gde će biti do 13. februara. Nastavak Super lige planiran je za 18. februar. Crveno-beli brane titulu šampiona Srbije, a posle 21 kola su prvi na tabeli srpskog prvenstva sa 54 boda, šest više od drugoplasiranog „večitog“ rivala Partizana.

Povezana vest:  Redknap brani transfer Galasa: On nam može doneti titulu!