sasa_stamenkovic_fk_cz2Stamenkovića raduje dolazak Tošića

 

Zvezdin golman Saša Stamenković sa velikim optimizmom i nestrpljenjem iščekuje start nove sezone. Razlozi za njegove pozitivne misli pred početak nove takmičarske godine su višestruki. Njih temelji na dobrom radu na pripremama, ali i dolasku iskusnih i proverenih igrača – Ognjena Koromana i Duška Tošića.

– Zvezda uvek ima 25 igrača i kako god da se oni zovu oni su najbolji samim tim što su Crvenoj zvezdi. Raduje me povratak Ognjena Koromana, on je najbolji igrač sa kojim sam ikada trenirao, a naročito me je obradovao i dolazak Duška Tošića. On je pre svega moj veliki pijatelj i znam da se radi o veoma kvalitetnom igraču koji će nam sigurno značiti u Evropi i prvenstvu – napominje Saša Stamenković.

Povezana vest:  Anderleht osvojio 10. trofej belgijskog Superkupa

Očekuje sa da i u novoj sezoni Stameni zadrži ulogu prvog golmana Crvene zvezde.

– Na meni je da se dokazujem na svakom treningu. Sva četvorica golmana svakako zavređuju Zvezdin dres i nisu slučajno na Marakani. Imamo odličan rad sa trenerom Maksimovićem i bilo ko od nas da stane na „crtu“ sigurno će opravdati očekivanja Zvezde i navijača – kaže Stamenković.

Povezana vest:  Van Gal: Marsijala sam doveo zbog Gigsa, on je moj naslednik

On je veoma zadovoljan kako protiču pripreme.

– Najbitnije je da smo svi zdravi i da se nijedan igrač nije povredio. Do ponedeljka smo u Beogradu, a onda se vraćamo u Sloveniju gde nas očekuje još jedan naporan i iscrpan rad. Prevazićićemo mi to, imamo motiva da budemo maksimalno spremni za novu sezonu – ističe Stamenković.

Povezana vest:  Mitrović menja Falkaa u Junajtedu?

Nova sezona za Zvezdu počinje u vidu evropskog izazova.

– Jedno što sada možemo da obećamo je da ćemo se dobro spremiti i da ćemo nastojati da ostvarimo što bolji rezultat. Pred punom Marakanom naše ambicije uvek rastu, pokušaćemo da iz meča u meč igramo sve bolje i bolje i na krilima naših navijača doguramo što dalje – napomenuo je Stamenković.