aleksandar_kolarov_repLacio traži 22,5 miliona evra za Kolarova

 

Predsednik Lacija Klaudio Lotito objavio je danas da će srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova pustiti da napusti Rim ako neko od zainteresovanih klubova za njega plati 22,5 miliona evra.

-Moje je mišljenje da Kolarov vredi koliko i (napadač Lacija Mauro) Zarate koga smo mi platili 22,5 miliona evra – rekao je Lotito, a preneli mediji.

Povezana vest:  PRIPREME CRVENE ZVEZDE, Dostanić: Na dobrom smo putu

-Kolarov nije tražio da napusti klub. Samo je izrazio ambiciju da karijeru nastavi u većem klubu, što je njegovo legitimno pravo. Mi, ipak, nikada nismo planirali da ga prodamo – dodao je Lotito govoreći o 24-godišnjem levom beku.

Kolarov je u Lacio došao 2007. godine i za italijanski tim odigrao 87 utakmica na kojima je postigao tri gola.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Džerard: Izvući ćemo pouke iz poraza od Italije

Dobrim partijama privukao je pažnju brojnih velikih evropskih klubova, a u poslednje vreme najviše se kao njegov novi tim pominjao Mančester Siti. Mediji su pisali i da je Lacio već odbio 12 miliona funti (oko 14.5 miliona evra) vrednu ponudu madridskog Reala za Kolarova.

Pre Lacija, Kolarov je igrao za OFK Beograd i za Čukarički, a dres reprezentacije Srbije nosio je na 15 utakmica. Bio je član ekipe koja je igrala na Mundijalu u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Kina bolja od Francuske u prijateljskom meču