Fudbaleri Čukaričkog danas putuju na Kipar na dvonedeljne pripreme pred nastavak Super lige Srbije, a na put će krenuti 29 igrača. Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da je moguće da se tokom prve nedelje priprema neko od igrača vrati u Beograd ukoliko ne zasluži poverenje trenera Nenada Lalatovića.

-Ostajemo dve nedelje, gledaćemo treninge i utakmice jer je odavno upaljen crveni alarm. Zato smo i doveli trenera od koga očekujemo da digne maksimalno ekipu. Probaćemo da u Kup Srbije dodjemo što je dalje moguće, a borićemo se i za plasman u plej-of dok god postoji neka mogućnost da to postignemo – rekao je Matijašević za sajt kluba.

Povezana vest:  Partizan siguran protiv Napretka, preuzeo prvo mesto na tabeli

Kako je dodao, trener će odlučiti da li su ekipi potrebna pojačanja, kao i da su prvotimci koji nisu na spisku za pripreme ili slobodni igrači ili će promeniti klub.

-Pregovori se vode o Alenu Mašoviću, odnosno za njega čekamo i nadam se u narednih par dana da će promeniti klub. Piasentinu Lukasu ističe ugovor u junu i trenutno je slobodan u izboru sredine kao i Darko Bulatović, a Branislav Janković pregovara sa dva-tri kluba – rekao je Matijašević.

Povezana vest:  Bufon neće braniti ove godine

Čukarički će na Kipru odigrati sedam kontrolnih utakmica.

Na sisku igrača koji putuju na pripreme su:

Golmani: Nikola Petrić, Filip Pajović i Mihailo Karadžić;

Odbrambeni igrači: Petar Jovanović, Stefan Živković, Boris Kopitović, Djordje Bašanović i Sava Radić;

Vezni igrači: Igor Matić, Dragoljub Srnić, Dušan Lagator, Erhan Mašović, Djordje Djurić, Marko Docić, Marko Tomić, Asmir Kajević, Petar Bojić, Obeng Regan, Zehrudin Mehmedović i Nemanja Milojević;

Napadači: Saša Jovanović, Beko Ismael Fofana, Darko Zorić, Ognjen Ožegović, Nemanja Obradović, Aleksandar Jevtić, Staniša Mandić, Marko Šarić i Milutin Vidosavljević.