Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu Votford sa 2:0, u 25. kolu Premijer lige, i tako makar privremeno došli na peto mesto tabele.

Junajted je slavio golovima Huana Mate u 32. i Antonija Marsijal u 60. Junajted je sada na petom mestu, poslednjem koje vodi u evropska takmičenja, sa bodom manje od Mančester sitija i bodom više od Liverpula, koji imaju po meč manje.

Povezana vest:  Pike kažnjen sa 10.500 evra zbog vređanja policajaca

Stouk je na svom terenu pobedio Kristal Palas sa 1:0. Za selekciju gostiju debitovao je srpski internacionalac Luka Milivojević i odigrao je svih 90 minuta. Palas je pretposlednji sa 19 bodova, koliko ima i „fenjeraš“ Sanderlend, koji je kod kuće danas izgubio od Sautemptona 4:0.

Sautemptonu je to bila prva pobeda posle dva poraza, a asistent kod drugog gola bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Povezana vest:  Remi Sampdorije i Milana

Everton je u prošlom kolu postigao šest golova, ali je danas odigrao bez golova sa Midlsbrom u gostima i tako je propustio priliku da uhvati priključak za ekipama iz prvih šest na tabeli. „Karamele“ sada imaju pet bodova manje od gradskog rivala Liverpula.

Vest Hem je kod kuće odigrao 2:2 sa Vest Bromvičem. „Čekićari“ su gubili 0:1, pa preokrenuli na 2:1, da bi VBA u petom minutu nadoknade izjednačio i osvojio bod. Stanje na tabeli se tako nije promenilo. VBA je osmi sa 37 bodova, pet više od svog današnjeg protivnika.

Povezana vest:  Pirlo: U Milanu do kraja karijere

Kasnije danas igraju Liverpul i Totenhem.