milovan_rajevac_ganaMilovan Rajevac: Suarez je varalica, to je bila đavplja ruka!

 

Selektor reprezentacije Gane Milovan Rajevac nazvao je urugvajskog fudbalera Luisa Suareza varalicom pošto je igranjem rukom spasio svoju ekipu.

Napadač Ajaksa je, podsetimo, u poslednjoj minuti produžetka četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva rukom zaustavio loptu na gol crti i tako sprečio siguran pogodak Gane i njen plasman u polufinale.

Povezana vest:  Zlatni omladinac Mandić odlučio da igra za Crnu Goru

Dobio je Suarez, crveni karton, a Gana jedanaesterac, ali sa bele tačke nije bio precizan Asamoa Gijan. Utakmica je na kraju odlučena izvođenjem penala, a tu se Urugvaj pokazao veštijim I srećnijim, pa je ispalo da je Suarez zapravo svojim potezom bio najzaslužniji za prolazak Južnoamerikanaca među četiri najbolje reprezentacije sveta.

-Neki kažu da je Suarez junak i sada on ponosno šeta. Ljudi, dođite sebi! On nije junak, on je varalica! Kakva Božja ruka? To je bila đavolja ruka – rekao je još uvek besni Rajevac.

Povezana vest:  Sep Blater očekuje novi mandat posle izbora 1. juna

-Međunarodna fudbalska federacija bi nakon takve prevare trebala menjati pravila. Sudije bi trebali priznavati pogodak, a ne dosuđivati jedanaesterac, kad neko na crti zaustavi loptu rukom – rekao je na kraju srpski stručnjak.