Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su i treću pobedu u prolećnom delu sezone, pošto su danas kao gosti pobedili Spartak sa 1:0, u 24. kolu Super lige.

Strelac u Subotici bio je Darko Zorić iz penala u 51. minutu.

Čukarički beleži odlične rezultate od kako je ekipu zimus preuzeo trener Nenad Lalatović i sada je 10. na tabeli sa 29 bodova. Spartak je sedmi sa četiri više.

Povezana vest:  Lion dočekuje Juventus, Ronaldo juri 100. gol u evropskim takmičenjima

Radnički iz Niša je došao do šestog mesta na tabeli, na kom se izjednačio sa Napretkom, posle pobede u Kruševcu sa 2:1.

Napredak je vodio golom Mame Ndiajea u 20. minutu, a pobedu gostima doneo je Saša Stojanović u 46. i 50.

Obe ekipe imaju po 36 bodova, dva manje od Mladosti iz Lučana, koja je na svom stadionu izgubila od poslednjeplasiranog Novog Pazara sa 1:0, golom Ivana Markovića u 69. minutu.

Povezana vest:  Milojević: Biće teško protiv Mladosti, ali verujem u svoje igrače

Pazar ima 16 bodova, dva manje od Borca, a pet od Radnika i Bačke.

Bačka je sa 1:0, golom Veseljka Trivunovića u 33. minutu, pobedila Metalac u Gornjem Milanovcu, dok je Radnik ubedljivo poražen od Voždovca u gostima sa 3:0.

Strelci za Voždovac, koji je deveti na tabeli sa 31 bodom, bili su Nemanja Nikolić u 45, Nenad Marinković u 78. i Stefan Dražić u 79.

Povezana vest:  Verujete li u ljubav na prvi pogled

Rad i Javor igrali su na Banjici nerešeno 1:1. Gosti su vodili golom Ivana Cvetkovića iz penala u šestom minutu, a bod domaćinu doneo je Filip Bainović u 79.

Vojvodina je u petak pobedila Borac u Čačku sa 1:0, dok će kolo završiti „večitim“ derbijem između Crvene zvezde i Partizana, koji će početi danas u 18.00.