aleksandar_stanojevic_adidasSa puno samopouzdanja protiv Pjunika

 

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan u sredu dočekuje šampiona Jermenije Pjunik, a šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević kaže da će njegovi fudbaleri igrati punom snagom i pokazati želju da već posle prvih 90 minuta obezbede prolaz u narednu rundu.

On je rekao da je siguran da će Pjunik protiv Partizana igrati u izmenjenom sastavu i da će njegov kolega u tim uvesti dvojicu novih igrača koje je klub nedavno angažovao.

Povezana vest:  Bajern i Borusija Dortmund nemilosrdni

-Sa svim problemima koje je Pjunik imao, siguran sam da će dvojica novih igrača nastupiti u Beogradu. Nama je dobro poznat model igre Pjunika i to neće promeniti našu igru – rekao je Stanojević.

Mladi trener Partizana je ponovio da će u ekipi biti i reprezentativac Radoslav Petrović, koji nije prošao cele pripreme sa Partizanom, ali je svojim odnosom na treningu pokazao da je potpuno spreman.

Povezana vest:  Startovala četvrta sezona Sosijete Ženeral Zlatne lige, šampion Telus AD rutinski sa Telenorom

Takva situacija, međutim, nije sa levim bekom Kizitom, koji je nedavno došao iz Vojvodine, jer u proteklih pola godine nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu.

-Sa Kizitom se ne bih u ovom trenutku kockao, jer je Lazevski u pripremnom periodu sasvim dobro odigrao. Nadam se da će Partizan dobro funkcionisati na toj utakmici – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Sutra sednica Skupštine FK Crvena zvezda

Trener Partizana kaže da crno-beli nisu odigrali nijednu premijernu utakmicu u Beogradu da bi trošili energiju ni igračima, ni navijačima.

Utakmica između Partizana i Pjunika igra se u sredu od 20,45 časova na stadionu Partizana.