adidas_prtizan_001Predstavljeni novi dresovi FK Partizan

 

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je danas da su taj fudbalski klub i firma Adidas potpisali jedan od najvećih ugovora u poslednjih 20 godina u Srbiji, kada je u pitanju sportska oprema.

adidas i Partizan_02-Ne bih želeo da pričam o finansijama, ali sigurno smo potpisali jedan od najvećih ugovora u poslednjih 20 godina u Srbiji, kada je u pitanju sportska oprema – rekao je Đurić novinarima.

Partizan će u naredne tri godine nositi Adidasovu opremu, a danas su predstavljeni dresovi u kojima će crno-beli učestvovati u odbrani domaće titule i takmičenjima u Kupu Srbije i Ligi Evropa.

Povezana vest:  UEFA umesto finansijskog ferpleja uvodi porez na luksuz

Fudbaleri Partizana su 70-ih i 80-ih godina prošlog veka nosili Adidasovu opremu.

-Ovo je veliko priznanje za klub, videli ste koji sve vrhunski klubovi nose ovu opremu. Bilo je mnogo ponuda od najvećih brendova – šest, sedam, ali odlučili smo se za ovaj i nismo pogrešili. Zajednički cilj je da odemo što dalje u Evropi – rekao je Đurić, koji je na poklon dobio dres sa brojem jedan.

Direktor Adidas Srbija Ljubiša Vučinić rekao je da je ta firma u Partizanu pronašla pravog partnera na srpskom tržištu.

Povezana vest:  Babel povredio koleno na treningu

-Nakon 20 godina Partizan i Adidas ponovo sarađuju. Potpisali smo trogodišnji ugovor sa klubom koji je najuspešniji u Srbiji u poslednje dve decenije. Ponosni smo na novu saradnju i nadam se da će crno-beli biti zadovoljni – rekao je Vučinić.

Navijači će nove dresove moći da kupe u svim Adidasovim prodavnicama po ceni od 3.990 dinara.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je da je zadovoljan što će ponovo igrati u Adidasovoj opremi, ali i da se nada da će u njoj završiti karijeru. Bivši reprezentativac se osvrnuo na predstojeću utakmicu sa jeremenskim Pjunikom, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Povezana vest:  Mesi i njegov otac optuženi za poresku prevaru

-Dobro smo radili, koncentrišemo se samo na tu utakmicu i ako Bog da, da uđemo u Ligu šampiona – rekao je Krstajić.

Fudbaler crno-belih Saša Ilić smatra da je Partizan favorit u predstojećem meču.

-Ne bežimo od uloge favorita. Mislim da smo fizički dobro spremni i nadam se da ćemo se navijačima odužiti dobrom igrom, na pravi način – rekao je Ilić.