Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je posle današnje pobede sa 3:2 nad Borcem u Čačku posle preokreta, da njegovim fudbalerima nije bilo lako da nadoknade rani gol.

„Čestitam igračima na preokretu. Nije mala stvar primiti gol u drugom minutu, izjednačiti, pa opet primiti gol, otići na poluvreme  sa zaostatkom i preokrenuti rezultat. Rekao sam momcima u pauzi da ćemo ili da izgubimo sa 4:1 ili ćemo preokrenuti. To je ogroman rizik koji sam preuzeo na sebe kao trenera i eto taj rizik se isplatio“, rekao je Lalatović za sajt kluba.

Povezana vest:  Morinjo prihvatio jednogodišnju kaznu, ali ne ide u zatvor

Borac je dva puta vodio i na poluvreme je otišao sa vođstvom 2:1.

Lalatović je ocenio da njegova ekipa nije dobro počela meč, kao i da je Borac bio bolji u prvom delu.

„Moja ekipa je bila smušena u prvom poluvremenu. Odigrala je najlošije otkad sam ja u Čukaričkom. Jednostavno stajali smo daleko od igrača, nisu poštovali ono što sam tražio od njih. Ali, odlika jednog dobrog i kvalitetnog tima je da uspe ovako da preokrene utakmicu. Postigli su tri pogotka na teškom gostovanju i još jednom im čestitam im na pobedi“, rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Stanojević novi trener Partizana

On je kazao da je zadovoljan do sada učinjenim sa Čukaričkim.

„Posle pet kola osvojili smo 13 bodova, i da smo krenuli od nule danas bismo bili na prvom mestu sa Crvenom zvezdom i Partizanom. To je samo uspeh igrača, a ne mene i mog stručnog štaba. Još jednom Borcu čestitke na prikazanoj igri. Publika je danas mogla da uživa u prelepoj otvorenoj utakmici, gde smo postigli pet pogodaka. Fudbal se igra ; za golove. Žao mi je što nije bio bolji teren, jer bi oba tima igrala bolje“, rekao je Lalatović.

Povezana vest:  Počeli treninzi na prvom Barseloninom kampu u Beogradu