ratko_dostanic_trener_fk_crvena_zvezdaDostanić: Svi će dobiti priliku!

 

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić ne krije nezadovoljstvo zalaganjem igrača na prijateljskom meču protiv Big Bull koji je igran minule subote u Šidu (2:2). On od svojih igrača očekuje mnogo više i veruje da će oni na ta njegova očekivanja odgovoriti na ovoj završnoj fazi priprema u Sloveniji.

– Vraćamo se u Sloveniju da ispunimo ono što smo ranije zacrtali. Imam veliko poštovanje prema fudbalerima koji su radili maksimalno dosad i oni svi treba da imaju pođednaku šansu da se izbore za prvi tim i svi će dobiti priliku da pokažu svoje kvalitete – kaže Dostanić i dodaje:

Povezana vest:  Crvena zvezda pobednički se vraća u Beograd

– Meč u Šidu nam je pokazao mnogo toga. Prvo poluvreme mi se uopšte nije svidelo i to nije način na koji treba da igra Crvena zvezda. Ali ne volim o tim stvarima javno da pričam, to ostavljam za svlačionicu.

Dolazak generalnog sponzora „Gazprom njefta“ Dostanić doživljava kao „vetar u leđa“ svim Zvezdašima.

– Nisam čovek kojeg hvata euforija. Ali činjenica je da se mnogo toga u klubu menja. Imamo velikog sponzora, igrače koji se grabe da dođu u Zvezdu što nije bio slučaj pre godinu dana. To je svima nama plus i vetar u leđa, jer znači da smo na dobrom putu. To je i velika obaveza. Igrači moraju da shvate da se neke stvari u klubu menjaju, da je konkurencija jača i da se za crveno-beli dres moraju dati maksimalno – napominje Dostanić.

Povezana vest:  Ubijen jer je gledao fudbal

Ovog leta na Marakanu su stigli Binić, Vešović i Tošić, vratio se Koroman, a moguć je i povratak bivšeg kapitena Dejana Milovanovića.

– Moj stav od Dejanu je poznat, radio sam i ranije sa njim i veoma ga cenim. Sve je sada na sportskom direktoru Ivanu Adžiću – objasnio je Dostanić.

Zvezdin trener sa nestrpljenjem iščekuje žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (16. jul).

Povezana vest:  Nikolić: Ulazimo u završnice, koncentracija na Vojvodinu

– Jedva čekamo da dobijemo rivala. Ne postoji idealan protivnik. Mi samo hoćemo da znamo ime tog protivnika, da se pripremimo za njega i pokažemo koliko možemo – rekao je Dostanić.