Hypnotized_Find_someone_elseGrupa Hypnotized na prvom mestu MTV liste

 

 

Beogradska grupa Hypnotized ove nedelje se nalazi na prvom mestu MTV regionalne top liste Domaćica sa pesmom Find Someone Else.

Pesma je drugi singl sa albuma Big Natural i drugi je spot Hypnotized-a koji je MTV u premijerno prikazao od početka godine, nakon spota za singl „2 is better than 1“.

Povezana vest:  Nacionalno takmičenje mladih violinista

 

Spot za numeru je radio filmski režiser Stevan Filipović, poznat po filmu Šejtanov ratnik. Izuzetno aktuelna vampirska tema, ispričana je na do sada kod nas neviđen način. Sjajna scenografija i maska, odlična gluma i Filipovićev režiserski pečat, čine ovaj spot jedinstvenim.

 

-Na MTV listi se nalaze najbolje pesme iz svih zemalja regije: Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne… i svih muzičkih pravaca od hip hopa do hard rocka. Biti prvi u takvoj konkurenciji je fenomenalno i svi smo iz benda jako srećni zbog toga. Hvala svima koji su glasali za nas – izjavio je pevač Hypnotized-a Ilija.

Povezana vest:  Pips Chips & Videoclips u Mikser Houseu 30. oktobra

 

Lista Domaćica emituje se svake nedelje u 18h na regionalnom MTV –ju,a  top liste sastavljaju MTV urednici na osnovu glasova posetioca sva tri MTV sajta (mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si).