Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je izuzetno zadovoljan kako su njegovi fudbaleri počeli prolećni deo Super lige Srbije i izrazio nadu da će crno-beli u predstojećoj utakmici protiv Voždovca ostvariti novu pobedu.

-Izuzetno sam zadovoljan na koji način su moji fudbaleri počeli ovaj prolećni deo prvenstva. Ostvarili smo četiri pobede, uz jedan remi za koji svim znamo kako je došao. Drago mi je što smo se nadovezali na seriju od jeseni i serija nepobedivosti i dalje traje – rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će sutra od 17.00 na svom terenu dočekati Voždovac u 27. kolu Super lige Srbije.

-Veoma se radujem što ćemo opet imati priliku da izadjemo na jedini pravi teren u Srbiji i što će oba tima imati priliku da pruže jedan tehnički dobar i kvalitetan fudbal. Voždovac je u dobroj seriji rezultata, igraju jako dobro, ali s obzirom na to da mogu osetim moj tim, jer provodim mnogo vremena s njima, motivacija postoji i s pravim pristupom moraju da naprave još jedan dobar rezultat, još jednu pobedu Partizana – rekao je Nikolić.

Nikolić je istakao da, medjutim, dosadašnji rezultati ne znače ništa i dodao da je meč s Voždovcem poslednji pre reprezentativne pauze, posle koje Partizanu „sledi pakleni ritam utakmica“. Trener crno-belih rekao je da su mu za sutrašnju utakmicu svi igrači na raspolaganju, osim od ranije povredjenog Alena Stevanovića. On nije želeo da pojedinačno komentariše fudbalere Voždovca.

Povezana vest:  Kaka: Ne želim da odem iz Reala

-Ne bih pojedinačno analizirao. Oni često rotirajutim i ako pogledate poslednjih pet utakmica, videćete da ima samo pet fudbalera koji stalno igraju, a ostali se menjaju. Igraju kvalitetan i dobar fudbal. Imaju veliki broj igrača i to je pohvala za stručni stab – rekao je Nikolić.

Upitan da li će Nikola Milenkovića do kraja sezone imati motivacije da nastupa za Partizan posle prodaje Fiorentini, Nikolić je kazao da je „apsolutno siguran u ljudske i mentalne kvalitet svog mladog igrača“.

Povezana vest:  Vejn Runi pauzira tri nedelje

Nikolić nije želeo da pozove publiku na stadion, jer kako je kazao on to „ne radi nikada“, ali je rekao da je izuzetno zahvalan onima koji dolaze i pružaju podršku momcima na terenu.