Trener Rome Lućano Spaleti potvrdio je danas da će se „u narednih nekoliko dana“ sastati s predsednikom tog fudbalskog kluba Džejmsom Palotom.

Spaletiju na kraju sezone ističe ugovor, a sa upravom se još nije dogovorio oko produženja. Vlasnik Rome je Amerikanac i ove nedelje će boraviti u Italiji i tom prilikom će se sastati sa trenerom.

Povezana vest:  Klinsman suspendovan sa finala Gold kupa

„Predsednik Palota i ja tek treba da se sastanemo. Razgovaraćemo u narednih nekoliko dana. Ovde produžetak saradnje zavisi od rezultata“, preneli su italijanski mediji njegove reči.

Spaleti je razgovarao s novinarima dok je primao satiričnu nagradu „zlatni tapir“, koju dodeljuje humoristička emisija „Striša la noticija“ (Striscia La Notizia).

Ovo „priznanje“ dodeljuje se nekome ko se obrukao ili izgubio, a Spaleti ga je dobio pošto je njegov tim eliminisan od Liona u dvomeču Lige Evropa, sa obrazloženjem da možda donosi nesreću.

Povezana vest:  Kosanović: Utakmica protiv Jagodine određuje ambicije

„Donosim nesreću onima koji sede ispred mene na konferencijama za novinare. Oni su naivčine koje svakog dana treba da me psihoanaliziraju“, rekao je Spaleti.